Next Level Group blir delägare i Acadyme.com

Acadyme AB är ett svenskt bolag som producerar onlinekurser inom sport, hälsa och wellness på engelska primärt för en internationell marknad. Tjänsten lanserades i mitten av februari och redan nu har bolaget kursdeltagare över hela världen. I och med att Acadyme genomförde en nyemission innan lansering klev Next Level Group AB in som delägare. 

Next Level Group är en innehållsbyrå som skapar anpassade strategier för sportpersonligheter – både aktiva och pensionerade – för olika typer av plattformar. Deras expertis ligger i att placera klienten i relevanta innehållssammanhang; till exempel deltagande i TV-produktioner, i reklamsamarbeten eller som föreläsare.

– Vi tycker det känns helrätt att stötta och jobba tillsammans med Acadyme.com med tanke på vad Next Level Group gör. Bolagets affärsidé ligger perfekt i tiden och dessutom finns en fantastisk skalbarhet och stor internationell potential i Acadyme, säger NLG:s grundare och VD Anders Cedhamre. 

Acadyme.com har för närvarande två kurser i sin e-handel och ett tiotal till under produktion. Två sådana är tenniskurser med Robin Söderling. Ett samarbete som kom till efter inspel från Next Level Group. 

– Next Level Group har ett enormt kontaktnät i Sverige men också ute i världen vilket givetvis gynnar oss när vi ska hitta instruktörer och hitta rätt människor att prata med. Det är en stark tillgång att ha i bolaget. Vi kommer att hitta på mycket kul framöver tror jag och det känns jättekul att Anders och hans partners är med på vår resa, säger grundare Jojje Borssén

Acadyme.com har som mål att bli bäst i världen på onlinekurser inom sport, hälsa och wellness.

Jojje Borssén, grundare och VD Acadyme AB
0707-40 86 79, jojje@acadyme.com

Anders Cedhamre, grundare och VD Next Level Group
0709-601 654, anders.cedhamre@nextlevelgroup.se

Pressbilder